Solvarme - montering af solvarmeanlæg

Går du med tankerne om at skifte til solvarme? Men har du endnu ikke fundet den rette montør? Så behøver du ikke lede længere.

​Raklev Smedevirksomhed i Kalundborg tilbyder montering af solvarmeanlæg til både private og erhverv. Vi arbejder i hele Vestsjælland og med 25 års erfaring har vi ekspertisen til at varetage enhver opgave inden for solvarmeanlæg.

Fordelene ved solvarme er mange

Solvarme er termisk varme som opnås ved hjælp af solopvarmet vand. Det er altså en god og rentabel investering, da solvarme er baseret på naturens egen gratis solenergi og derfor mindsker CO2-udledningen.

​Et moderne solvarmeanlæg kan ydermere dække til op over halvdelen af en husstands varmebehov. Der er altså store økonomiske og miljømæssige fordele ved et solvarmeanlæg.

​Fast leverandør af solvarmeanlæg og solfanger

Siden 2005 har Raklev Smedevirksomhed haft Sonnenkraft.dk som fast leverandør. Vi monterer og installerer derfor udelukkende kvalitetsprodukter baseret på den sidste nye udvikling inden for solvarme og solenergiløsninger.

​Du kan også læse mere her om jordvarme som alternativ energiform.

​Vil du vide mere om dine muligheder for solvarme?

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med installation af solvarme, så du kan hjælpe miljøet og din egen pengepung? Så kontakt os på telefon 59 50 12 10 eller skriv til os via vores kontaktformular.