Profil

VVS-installatør og smedeforretning

Raklev Smedevirksomhed A/S er en selvfinansierende mellemstor VVS- og smedevirksomhed i Kalundborg, med en solid økonomi. Størstedelen af vores kunder befinder sig på Vestsjælland, men vi varetager gerne VVS-arbejde for dig på hele Sjælland, samt i København.

​Firmaet ejes af Jørgen Lundberg, Anders Pedersen og Anders Bonde Hansen.

​Alle ejerne er aktive i selskabet og dækker over en bred vifte af erfaring inden for udførelse af VVS-installationer og service, blikkenslagerarbejde, fjernvarmeanlæg, plastrørsinstallationer og Industrielt rørarbejde.

​VVS-firma med brede kompetencer inden for energi

Med et fokus på energi- og varmesystemer, kan vi tilbyde brede kompetencer inden for dette område. Vi arbejder blandt andet som VVS-installatør og tilbyder desuden vores kunder kompetencer, som smede:

  • ​VVS-service
  • Montering & service af luft-til-vand varmepumper
  • Installation af fjernvarme
  • Solvarmeanlæg
  • Servicering af VVS- og energiinstallationer
  • Jordvarmeanlæg
  • Rørinstallationer i industri
  • Plastinstallationer
  • Svejsning af alt mellem himmel og jord

​Meget mere end en VVS-installatør

D. 1. maj 2013 overtog Raklev Smedevirksomhed, GT VVS Service, som siden har fungeret som en afdeling af Raklev Smedevirksomhed, under ledelse af Kim Thyme, når der skal udføres VVS-arbejde.

​Vores kundekreds består dels af de større virksomheder i lokalområdet, inden for petrokemisk industri, VVS, medicinalindustri og forsyningsvirksomhed. Herudover består vores kunder til dels af bygherrer og hovedentreprenører, samt private kunder, som har brug for en dygtig VVS-installatør.

Autoriserede VVS-installatører og certificerede smede

En stor del af arbejdsopgaverne medfører krav om specielle uddannelser med tilhørende kursusbeviser eller VVS-certifikater.
Dette gælder for eksempel svejsecertifikater, muffekurser til fjernvarmerør, USME-certifikater til svejsning af plastrør, indreguleringskurser for fjernvarmeanlæg og uddannelse i håndtering af kølemidler i forbindelse med udførelse af varmepumpeanlæg. Du kan se vores certifikater her.

Vi bliver også stillet over for krav om dokumentation for kalibrering af de benyttede specialmaskiner til de nævnte opgaver og har derfor etableret styringssystemer, der sikrer, at vi til enhver tid har dokumentation for, at de stillede krav kan opfyldes.

Vort mål er at være en professionel og stærk samarbejdspartner for vore kunder, der skal bruge en VVS-installatør, der er i stand til at opfylde alle krav til gennemførelse af almindelige og komplicerede opgaver, i næsten enhver størrelse. Dette gælder både med hensyn til kvalitet, sikkerhed, arbejdsmiljø og det omgivende miljø.

Det er en selvfølge, at alle opgaver skal udføres til tiden, på en kompetent og troværdig måde, med fokus på dine behov.

Kontakt vores VVS-firma og smedeværksted

Du må meget gerne ringe til os på telefon 59 50 12 10 eller skrive til os på e-mail rsv@rsv.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores VVS-installatør eller smed.