Jordvarme - montering og servicering af jordvarmeanlæg

Hos Raklev Smedevirksomhed på Vestsjælland, klarer vi alt lige fra montering til servicering af jordvarme i omegnen af Kalundborg og Jyderup.

​Med jordvarmeanlæg kan du mærke forskellen

Når du skifter til jordvarme fra for eksempel et elvarme- eller oliefyr, kan du opnå både økonomiske og miljømæssige store besparelser. Vores erfaring viser, at der ved en typisk jordvarmeinstallation vil være tale om 50 % økonomisk besparelse på varmeforbrug og dermed fyringsudgifter, hvor det endda ofte er højere end 50%.

​Derudover er jordvarmeanlæg en mere miljøvenlig løsning, da jordvarmeanlægget udnytter den oplagrede, passive solenergi, der ligger i jordens øverste lag.

​Vi yder personlig rådgivning

Hos Raklev smedevirksomhed rådgiver vi dig gerne om, hvilken løsning der er bedst for dig. Alle kunder er forskellige, og har dermed også forskellige behov. Vi undersøger hvorvidt jordvarme er den rette løsning for dig, og vi giver dig i denne forbindelse gerne et uforpligtende tilbud, på installation af et jordvarmeanlæg.

​Vi klarer enhver opgave med jordvarme

Vi sørger for en komplet pakkeløsning, som indeholder alt det nødvendige arbejde vedrørende installation af jordvarmeanlæg.

Du behøver derfor kun at henvende dig ét sted. Så sørger vi for, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på installation af jordvarme i Kalundborg og omegn. Ring til os, på telefon 59 50 12 10, skriv til vores e-mail rsv@rsv.dk eller send en besked via kontaktformularen. Læs også om mulighederne ved solvarme.