Montering af varmepumpe luft til vand

Hos Raklev Smedevirksomhed tilbyder vi professionel montering og installation af en luft til vand varmepumpe for kunder i Kalundborg, Jyderup og omegn.

​Vi har mange års erfaring med installation og service af varmepumper, og vi kan dermed også rådgive dig omkring, hvilken type varmepumpe, du bør vælge.

​Opnå store besparelser med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er både miljøvenlig og enormt energibesparende i forhold til eksempelvis et oliefyr. Varmepumpen er også et rigtig godt alternativ til jordvarme.

​Hvordan virker en luft-ti​l-vand varmepumpe? Det foregår sådan, at varmepumpen omdanner varmen i luften til koncentreret varme, som opvarmer dine vandrør. På den måde kan en luft til vand varmepumpe producere 4 kWh varme for hver kWh strøm, den forbruger. Det er med andre ord en yderst effektiv og billig investering i en varmekilde, som er tjent ind igen på ganske få år.

​Derudover er der en rigtig god holdbarhed på de nyeste luft til vand varmepumper på markedet.

​Forskellen på luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper er, at den ene bruges til at opvarme dine vandrør, til for eksempel varmt vand og radiatorvarme. Luft-til-luft pumpen, som navnet angiver, pumper den varme luft direkte ud i lokalet. Husk at vi gerne rådgiver dig om, hvilken løsning der er mest optimal for dig.

​Få et godt tilbud på montering af varmepumpe luft til vand

Skal du have installeret en luft til vand varmepumpe i Kalundborg eller omegn, kan du ringe til os på telefon 59 50 12 10, eller du kan skrive til vores e-mail rsv@rsv.dk for et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe.