Montering af varmepumpe luft til vand

Hos Raklev Smedevirksomhed tilbyder vi professionel installation og montering af varmepumpe luft til vand for kunder i Kalundborg, Jyderup og omegn.

​Vi har mange års erfaring med installation og service af varmepumper, og vi kan dermed også rådgive dig omkring, hvilken type varmepumpe, du bør vælge. 

​Opnå store besparelser med en luft til vand varmepumpe

En varmepumpe er både miljøvenlig og enormt energibesparende i forhold til eksempelvis et oliefyr. Varmepumpen er også et rigtig godt alternativ til jordvarme.

​Hvordan virker en luft-ti​l-vand varmepumpe? Det foregår sådan, at varmepumpen omdanner varmen i luften til koncentreret varme, som opvarmer dine vandrør. På den måde kan en luft til vand varmepumpe producere 4 kWh varme for hver kWh strøm, den forbruger. Det er med andre ord en yderst effektiv og billig investering i en varmekilde, som er tjent ind igen på ganske få år.

​Derudover er der en rigtig god holdbarhed på de nyeste luft til vand varmepumper på markedet.

​Forskellen på luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper er, at den ene bruges til at opvarme dine vandrør, til for eksempel varmt vand og radiatorvarme. Luft-til-luft pumpen, som navnet angiver, pumper den varme luft direkte ud i lokalet. Husk at vi gerne rådgiver dig om, hvilken løsning der er mest optimal for dig.

Med varmepumpe i dit hjem eller bolig, vil du opleve en række fordele. Som nævnt er der dets energiforbrug og miljøvenlighed. Varmepumper udnytter den eksisterende energi i omgivelserne, og kræver kun et minimum af elektricitet til at drive dets kompressorer. Det gør dem til en god og miljøvenlig løsning sammenlignet med mange andre opvarmningsformer- og anlæg. 

Derudover er der ofte økonomiske besparelser der medfører. Ved at få montering af varmepumpe luft til vand, vil du opleve den initiale inverstering kan være høj ligesom alle andre anlæg, men varmepumpen vil typisk herefter hurtig betale sig tilbage gennem de besparelser der medføres på energi- og varmeregningen. 

Samditig giver en montering af varmepumpe luft til vand en høj grad af komfort og fleksibilitet, når det kommer til temperaturstyingen. Du vil nemlig nemt kunne justere temperaturen i dit hjem eller bolig, og tilpasse den efter lige præcis dine præferencer. Pumperne og anlæggende vi leverer har forskellige funktioner, der giver dig kontrol og bekvemmelighed.  

​Få et godt tilbud på montering af varmepumpe luft til vand

Skal du have montering af varmepumpe luft til vand i Kalundborg eller omegn, kan du ringe til os på telefon +45 59 50 12 10 , eller du kan skrive til vores e-mail rsv@rsv.dk for et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe.

Kontakt